Hoppa till innehåll

Ledig tjänst: vi söker en grafisk formgivare

Stockholms katolska stift söker en grafisk formgivare. Uppgifterna varierar och du arbetar med små och stora projekt: från annonser och affischer till formgivning och sättning av hela böcker och undervisningsmaterial. Du kommer också att säkerställa att vår grafiska profil kommuniceras enhetligt. Du ska kunna arbeta självständigt med hela produktionskedjan, från idé och design till tryckfärdiga original, men också fungera i en större grupp.

Vi erbjuder en spännande tjänst i en växande verksamhet. Du kommer att arbeta för hela organisationen, men i första hand med stiftets förlag Veritas, dess pedagogiska organ KPN och stiftets informationsavdelning. Veritas förlagschef kommer att vara din arbetsledare.

Vi söker dig som:

  • har relevant utbildning och några års arbetslivserfarenhet inom området. Har du kunskaper inom foto, ljud och film är det ett stort plus.
  • har ett kreativt och varierat estetiskt språk.
  • kan arbeta med hela produktionskedjan, från idé och design till (tryck-)färdiga original.
  • har mycket god kunskap och erfarenhet inom Adobe Creative Suite (framför allt Illustrator, Photoshop och InDesign).
  • förstår kommunikation och content på sociala media.
  • är språkligt intresserad och har god känsla för hur man formulerar enklare texter.
  • behärskar svenska och engelska och gärna ytterligare språk.

 

Det är positivt om du delar den katolska kyrkans värderingar, men det är inget krav. Det är meriterande att ha erfarenhet av idéburna organisationer.

Som person är du positiv och kreativ. Du är lyhörd och har lätt för att anpassa dig till olika målgrupper och olika angreppssätt. Du är driven, snabb och leveranssäker och har förmågan att hålla deadlines även om arbetstempot är högt. Du arbetar strukturerat, är noggrann och bra på att planera ditt arbete och självklart är du en lagspelare! Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Individuell lönesättning. Tillträde: snarast. Placering: Stockholm.

Skicka din ansökan med meritförteckning och arbetsprov till generalvikarie p. Pascal René Lung OP på e-post: generalvikarie@katolskakyrkan.se senast den 10 november 2017.

Här finns platsannonsen som pdf-fil för utskrift.

 

Stockholms katolska stift omfattar hela Sverige och inkluderar 44 församlingar spridda över hela landet.

Katolska kyrkan i Sverige har idag cirka 116 000 medlemmar men antalet troende katoliker i landet är omkring 150 000 personer av olika nationaliteter och språk. I Stockholms katolska stift ingår även flera orientaliska katolska kyrkor. Stockholms katolska stift bildades år 1953. Anders Arborelius är biskop i stiftet sedan 1998. I juni 2017 utnämnde påve Franciskus biskopen till kardinal.

Stiftet har 90-konto. Läs mer på www.katolskakyrkan.se