Hoppa till innehåll

Obligatorisk utbildning för dig som jobbar med barn och unga inom kyrkan – datum, tider och platser

VÅREN 2021:

Kursen om stiftets beredskapsarbete – Trygg i kyrkan – ges under våren bara via internet.

Kursen via internet består av två videor med skriftliga uppgifter. Efter avslutad kurs informerar församlingen/missionen/organisationen om att deltagare du har gått kursen.

Välkommen att kontakta barnskyddsombud@katolskakyrkan.se för anmälan. Då får du länken till den första videon.

Till kursen hör den nya textboken "Trygg i kyrkan" som sammanfattar innehållet. Boken kan laddas ner här.

Läs också den korta informationen i flygbladen om vårt skyddsarbete som du hittar här.

HÖSTEN 2021:

Kursen Trygg i kyrkan ges också under hösten via internet, men man kan i stället välja att gå den som en fysisk kurs vid ett av följande tillfällen. Träffen varar två timmar, inklusive tid för frågor och diskussion. Anmälan i förväg behövs inte.

Stockholm:

Brunnsgränd 4 (Gamla stan) - Johannes Paulus IIs Pastoralcentrum:

Onsdagen 25 augusti kl. 18 - 20 COURSE IN ENGLISH

Torsdagen 26 augusti kl. 18 - 20 KURS PÅ SVENSKA