Kristus Konungens församling

Kristus Konungens kyrka stod färdig 1938 och ligger mellan Heden och Trädgårdsföreningen mitt i centrala Göteborg.

Heliga mässan

Den heliga mässan firas på svenska måndag till fredag kl. 08:00, kl. 11:30 och kl 18:00.

Traditionell latinsk mässa firas måndag till fredag kl 07:00.

På lördagar och söndagar firas mässor på ett antal olika språk. Se fullständig gudstjänstordning på församlingens hemsida.

Bikt

Tillfälle till bikt ges varje fredag och lördag kl. 17.00 - 17.45 eller efter överenskommelse med någon av församlingens präster.

Musik och sång

Församlingen har en kyrkokör, en vokalensemble och en barnkör.

Övriga aktiviteter

• Undervisning - Barnundervisning varannan söndag, konfirmandundervisning och ungdomsträffar varje fredag.
  • Tvåårig kurs i katolsk tro för nyfikna vuxna med träff varannan vecka.
  • Pensionärsträffar varje månad.

Parkgatan 14
411 38, Göteborg

Webb: https://kristuskonungen.se/

f. Tobias Unnerstål

Språk

svenska, arabiska, engelska, italienska, kroatiska, latin, polska, slovenska, spanska, ukrainska

Riter

romersk rit, orientalisk rit

Specifika mässor

familjemässa, tridentinsk mässa

Församlingshemmet
I församlingshemmet finner man församlingsexpeditionen och rum för undervisning och körverksamhet. Under terminstid bedriver dessutom S:t Elisabets folkhögskola sin verksamhet i församlingshemmet.

Butik och folkhögskola
Butiken Lilla Thérèse har egen ingång från gaveln på Sten Sturegatan 1A.