Mässor online - från stiftet och övriga världen

MÄSSOR FRÅN VÅRT STIFT PÅ SVENSKA:

• Vår Fru av Rosenkransens katolska församling i Karlstad sänder dagligen mässor via Facebook. Mässtiderna finns på församlingens hemsida.
  • S:t Lars katolska församling i Uppsala sänder dagliga mässor via Facebook. Mässtiderna för de livesända mässorna finns på församlingens hemsida.
  • S:t Franciskus katolska församling i Jönköping sänder dagliga mässor och andra gudstjänster via Facebook och församlingens hemsida där man också hittar mässtiderna.
  • Kristi Lekamens katolska församling i Visby sänder mässor via Youtube.
  • S:t Thomas av Aquinos katolska församling i Lund sänder mässa varje söndag kl. 10 via Youtube. Mer information finns på församlingens hemsida.
  • Heliga Trefaldighets katolska församling i Jakobsberg sänder mässor via Facebook. Mässtiderna finns på församlingens hemsida.
  • Heliga Korsets församling i Eskilstuna sänder mässor via Facebook. Mässtiderna finns på Facebooksidan.
  • S:ta Eugenia församling i Stockholm sänder mässor varje söndag kl. 11 (svenska) och kl. 18 (engelska) via församlingens hemsida.
  • Från S:t Ansgars katolska församling i Södertälje sänds mässor varje söndag kl. 10  live via Facebook
  • Kristus Konungens katolska församling i Göteborg sänder mässor varje söndag kl. 11 live via Youtube.
  • Från S:t Sigfrids katolska församling i Borås sänder mässor varje söndag kl 9 (polska) och kl. 11 (svenska) live via Facebook.

ORIENTALISK-KATOLSKA MÄSSOR FRÅN VÅRT STIFT:

• Från Jungfru Maria kyrka i Södertälje sänds kaldeisk liturgi live via Facebook.
  • Från kaldéiska missionen i Göteborg sänds kaldeisk liturgi live via Facebook.
  • Från syrianska katolska kyrkan i Tensta sänds mässor live via Facebook.
  • Från den helige Marouns kyrka i Sätra sänds maronitisk liturgi live via Facebook.

MÄSSOR ENLIGT ROMERSK RIT FRÅN VÅRT STIFT PÅ ANDRA SPRÅK:

• S:t Thomas av Aquinos katolska församling i Lund sände mässa på arabiska  på påskdagen via Youtube.
  • Spanska missionen i Stockholm sänder mässa på spanska via Youtube.
  • Från S:t Josefs kapell i Göteborg sänds mässor på spanska via youtubekanalen "Capilla San Jose Gotemburgo".

MÄSSOR FRÅN ÖVRIGA VÄRLDEN PÅ OLIKA SPRÅK:

Livesända mässor på polska

Livesända mässor på engelska

Livesända mässor på tyska

Livesända mässor på franska

Mässor sänds också via KTO: Télévision Catholique.

Livesända mässor på spanska

Livesända mässor på slovakiska