Min dag i coronatider - Ingrid Bergenstråhle, husmor och projektledare

Coronaviruset har påverkat vardagen för många av oss. Som en uppmuntran och tröst har kardinal Arborelius föreslagit att vi delar med oss av våra liv i skuggan av corona. Hans eget bidrag kan man läsa här.

Idag publicerar vi Ingrid Bergenstråhles berättelse. Ingrid är husmor i S:t Thomas av Aquinos församling i Lund och projektledare för äldresatsningen Själaboden

Vill du berätta om din dag i coronatider? Skriv då en text på ca 2500 tecken (inkl. mellanslag) eller spela in en kort film och skicka till oss. Adressen är info@katolskakyrkan.se

För närvarande har vi flera berättelser på gång och alla dessa är från kvinnor. Finns det någon man som vill dela med sig av sin dag är det mycket välkommet!

Ingrid Bergenstråhle, Janos Balogh, Jincey Sujeesh och Beata Kierzek som alla är engagerade i Själaboden.