Familjer i rörelse – rörelser i familjer 9 mars

Familjen är i centrum i Katolska kyrkan

Tillsammans kan vi visa bredden och viljan att stödja familjelivet i kyrkan.

Välkomna till en samtalsdag med lunch om arbete och initiativ för våra familjer i stiftet!

Datum: Lördagen den 9 mars 2019 från kl. 10:00 och en stund in på eftermiddagen.

Plats: Johannes Paulus II:s Pastoralcentrum Brunnsgränd 4, Gamla stan, Stockholm.

Mötet är till för representanter för aktiva rörelser eller organisationer i katolska kyrkan som har intresse av att möta andra och jämföra sina planer och förhoppningar under de kommande åren.

Temat för samtalen:

I Vår målsättning – vårt praktiska arbete för att uppnå målen.

II Vill vi göra upp en aktivitetskalender att gemensamt annonsera i stiftets församlingar?

Anmälan: senast den 25 februari till diakon Göran Fäldt, ordförande i Katolska utskottet för äktenskap och familj. Telefon: 0702-89 22 99 eller e-post: gr.faldt@gmail.com

Det blir gemensam lunch på trevlig restaurang på Västerlånggatan. Katolska utskottet för Äktenskap och familj bjuder på lunchen och kaffet på Pastoralcentrum.

Varmt välkomna!