Kardinal Arborelius i media

Den 12 oktober deltog kardinal Arborelius i Chefdagen. I samband med detta publicerade SvD Näringsliv en intervju med kardinalen om hans ledarskap. Läs intervjun här.

Den 1 oktober intervjuades kardinalen i Söndagsintervjun i P1. Hör intervjun här.

Den 22 september publicerades en lång intervju med kardinalen i Dagen. Läs den här.

Den 15 augusti firades en tacksägelsemässa i Stockholm då kardinalen togs emot i sin domkyrka. Mässan direktsändes av SVT och kan ses på SVT play.

Den 31 juli intervjuades kardinal Arborelius i Nyhetsmorgon i TV4. Se intervjun här.

Den 16 juli 2017 sändes kardinal Arborelius sommarprogram i P1 som man kan höra här.

Den 5 juli 2017 var kardinal Arborelius i Almedalen. SVT gjorde en intervju med honom som man kan se här.  Samma dag gjorde även KPN en intervju med kardinalen. Den kan ses här.

Den 29 juni 2017 firade de nyblivna kardinalerna en mässa tillsammans med påve Franciskus på Petersplatsen i Rom. Se mässan på SVT play.

Den 28 juni 2017 hölls konsistoriet i Peterskyrkan då Anders Arborelius blev kardinal. Se ett klipp från konsistoriet här.

Den 21 maj 2017 meddelade påve Franciskus att han hade utsett biskop Anders till kardinal. Se en intervju på SVT play med biskopen som gjordes några timmar efter att han själv hade fått höra nyheten.