Marielund

Katolska stiftsgården Marielund är naturskönt belägen på Ekerö i Mälaren - i avskildhet på landet strax utanför Stockholm. Marielund hör till Stockholms katolska stift och är en plats för möten och gemenskap, stillhet och bön, reflektion och fortbildning för både vuxna, barn och ungdomar.

I Marielunds program presenteras kurser, reträtter och andra samlingar som man kan delta i.

Marielund kan också vara en tillgång för församlingar, nationella missioner, föreningar, körer, personalgrupper, familjer och andra.

På Marielunds område finns kurs- och reträttgården och den nya lägergården, med möjlighet till helpension. Där finns gäststugor med pentry/kök, WC och dusch: Juventusstugan, Laetitiastugan, Präststugan och Änglarummen. Till gården hör två kapell som är öppna för gäster.na Utomhus finns en Lourdesgrotta, en andaktsplats tillägnad Jungfru Maria.

Till Marielund hör grönområden med trädgård, skogsmiljö och Mälarstrand som inbjuder till strövtåg och rekreation.

Kontaktuppgifter:

Stiftsgården Marielund

PL 208, 178 53 Ekerö
Telefon: 08-56 02 00 16

E-post: marielund@katolskakyrkan.se

Hemsida

Pg 85 96 95-9

Bg 5579-0174

Söndagsmässan firas kl. 11.00

Kontakta Marielund för information om andra gudstjänsttider.

Ordförande:

p. Pascal René Lung OP