Vill du hitta en kyrka nära dig?

Skriv in orten där du befinner dig i rutan nedan och du får en lista över katolska församlingskyrkor och församlingar i närheten. Till många av våra församlingar hör kapell och kyrkor på andra orter där det firas katolska mässor. Här hittar du en lista över alla kapell.

Har du frågor om undervisning, vill gifta dig eller döpa ditt barn?

Då ska du alltid vända dig till din församling i första hand. Är du intresserad av katolska kyrkan och funderar på att konvertera? Då är det också din närmaste församling du ska kontakta. Du tillhör den församling som ligger närmast den adress där du är folkbokförd. Skriv in ditt postnummer nedan så får du upp din församling.

Här presenteras alla våra 44 församlingar i bokstavsordning med direktlänkar till församlingarnas egna hemsidor.

Se alla katolska församlingskyrkor i närheten.

Hitta din församling

• Svenska