Avancerad sökning »

Stiftsgårdar

Lourdesgrottan

Marielund

Katolska stiftsgården Marielund är naturskönt belägen på Ekerö i Mälaren - i avskildhet på landet strax utanför Stockholm. Marielund hör till Stockholms katolska stift och är en plats för möten och gemenskap, stillhet och bön, reflektion och fortbildning för både vuxna, barn och ungdomar.

I Marielunds program presenteras kurser, reträtter och andra samlingar som man kan delta i. Berätta gärna om ni själva har förslag på arrangemang eller ämnen som skulle intressera.

Marielund kan också vara en tillgång för församlingar, nationella missioner, föreningar, körer, personalgrupper, familjer och andra. Ta kontakt och beskriv era behov och önskemål. Stiftsgården är en resurs som finns till för er.

På Marielunds område finns kurs- och reträttgården och den nya lägergården, med möjlighet till helpension. Där finns gäststugor med pentry/kök, WC och dusch: Juventusstugan, Laetitiastugan, Präststugan och Änglarummen. Till gården hör två kapell som är öppna för våra gäster. Utomhus finns en Lourdesgrotta, en andaktsplats tillägnad Jungfru Maria.

Ofta passar det bra för en grupp gäster att använda sig av ett av husen på gården, men ibland kan flera eller till och med alla hus användas för ett enda större arrangemang.

Till Marielund hör grönområden med trädgård, skogsmiljö och Mälarstrand som inbjuder till strövtåg och rekreation.

Varmt välkomna!

Medarbetarna på Stiftsgården Marielund

PL 208, 178 53 Ekerö
Tfn: 08-56 02 00 16

Fax: 08-56 02 05 78
Skollovskolonin, gästtelefon: 08-56 02 00 35
E-post: marielund@katolskakyrkan.se

Hemsida: http://www.marielund.org/

Pg 85 96 95-9

Bg 5579-0174

Söndagsmässan firas kl. 11.00

Kontakta Marielund för information om andra gudstjänsttider.

p. Pascal René Lung OP

Föreståndare
Ann Engstrand Silow
E-post: ann.silow@katolskakyrkan.se